You are currently viewing Dost Hai Lyrics From Ekk Deewana Tha [English Translation]

Dost Hai Lyrics From Ekk Deewana Tha [English Translation]

Dost Hai Lyrics From Ekk Deewana Tha [English Translation]

Dost Hai Lyrics: The latest song ‘Dost Hai’ from the Bollywood movie ‘Ekk Deewana Tha’ in the voice of Arya, Naresh Iyer, and Jaspreet Jasz. The song lyrics was written by Javed Akhtar and the music is composed by A. R. Rehman. It was released in 2012 on behalf of Sony Music. This film is directed by Gautham Vasudev Menon.

The Music Video Features Prateik Babbar & Amy Jackson

Artist: Arya, Naresh Iyer & Jaspreet Jasz

Lyrics: Javed Akhtar

Composed: A. R. Rehman

Movie/Album: Ekk Deewana Tha

Length: 4:15

Released: 2012

Label: Sony Music

Dost Hai Lyrics

दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
लेट्स गो, हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क नो
वेन यु हैव टू लिव मी वोट टू गिव मी ऑल देट इस व्हैक
ये, ये आय एम् शेट्टरड नाव, फीलिंग सो बैड नाव
आय एम् ट्राइंग मुव, ट्राइंग टू ग्रूव बट दिस इस नॉट वर्किंग समहाव
यु यूस्ड टू बी अ हस्तला, शूटिंग गन मेकिंग डॉलर्स
यु यूस्ड टू बी अ गज्ज्लर, स्मोकिंग पोट्स सिप्पिन होल्लोव
नाव वोट दिस मनी हेड मी टू फोरगेट ऑल दिस पेन आय हेव गोट
पेन आय हेव गोट

दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क
यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क, सच है की नही
यु टुक युअर टाइम एंड वोक्ड इनसाइड माय हार्ट बेबी इट्स नॉट अ गेम
यु ब्रेक ईट अप एंड मेक ईट अप ब्रेक ईट अप अगेन अगेन
यु वोक्ड इनटू माय हार्ट यु ब्रेक ईट अप अगेन अगेन
आय से नो गेम दे से नो लायर एन्ट जस्ट अनदर नेम
डोन्ट यु हाइड, डोन्ट यु स्लाइड इट्स लव नॉट अ शेम
दे से नो गेम, दे से नो लाई, आय एन्ट जस्ट अनदर नेम
आय डोन्ट नो वोट्स ऑन युअर माइंड फॉर लव इस नथिंग बट अनदर पेन

दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क
यु डिड दिस प्ले, यु डिड दिस टू मी
गर्ल आय लव्ड यु, वेन यु वर ऑन दि फोन
गर्ल आय लव्ड यु, ऑन दि बेड वेन वि मोअन
गर्ल आय लव्ड यु, एवरी सेकंड ऑन दि क्लोक
गर्ल आय लव्ड यु, इवेन मोर वेन यु वर गोन

Screenshot of Dost Hai Lyrics

Dost Hai Lyrics English Translation

दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
We are friends so why this excuse
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
love why we hide this
लेट्स गो, हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क नो
Let’s go, hey you just left me alone in the dark no
वेन यु हैव टू लिव मी वोट टू गिव मी ऑल देट इस व्हैक
When You Have To Live Me Vote To Give Me All That Is Whack
ये, ये आय एम् शेट्टरड नाव, फीलिंग सो बैड नाव
Yeh, Yeh I’m Shattered Nao, Feeling So Bad Nao
आय एम् ट्राइंग मुव, ट्राइंग टू ग्रूव बट दिस इस नॉट वर्किंग समहाव
I am trying move, trying to groove but this is not working community
यु यूस्ड टू बी अ हस्तला, शूटिंग गन मेकिंग डॉलर्स
You Used To Be A Hastala, Shooting Gun Making Dollars
यु यूस्ड टू बी अ गज्ज्लर, स्मोकिंग पोट्स सिप्पिन होल्लोव
You Used To Be A Guzzler, Smoking Pots Sippin Hollow
नाव वोट दिस मनी हेड मी टू फोरगेट ऑल दिस पेन आय हेव गोट
Now vote this money head me to forget all this pain I have got
पेन आय हेव गोट
pen i have got
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
We are friends so why this excuse
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
love why we hide this
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
friend hai hum to ye bahana kyu, girl I loved you
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
Pyaar hai we have to hide why, girl I loved you
हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क
hey you just left me all alone in the dark
यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क, सच है की नही
You just left me all alone in the dark, true or not
यु टुक युअर टाइम एंड वोक्ड इनसाइड माय हार्ट बेबी इट्स नॉट अ गेम
You Tuk Your Time And Woked Inside My Heart Baby It’s Not A Game
यु ब्रेक ईट अप एंड मेक ईट अप ब्रेक ईट अप अगेन अगेन
You Break Eat Up And Make Eat Up Break Eat Up Again
यु वोक्ड इनटू माय हार्ट यु ब्रेक ईट अप अगेन अगेन
you voiced into my heart you break eat up again
आय से नो गेम दे से नो लायर एन्ट जस्ट अनदर नेम
Aay se no game give se no liar ant just another name
डोन्ट यु हाइड, डोन्ट यु स्लाइड इट्स लव नॉट अ शेम
Don’t you hide, don’t you slide it’s love not a shame
दे से नो गेम, दे से नो लाई, आय एन्ट जस्ट अनदर नेम
They say no game, they say no lie, I ain’t just another name
आय डोन्ट नो वोट्स ऑन युअर माइंड फॉर लव इस नथिंग बट अनदर पेन
I don’t no votes on your mind for love is nothing but another pain
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु
We are friends so why this excuse
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु
love why we hide this
दोस्त है हम तो ये बहाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
friend hai hum to ye bahana kyu, girl I loved you
प्यार है हमको ये छुपाना क्यु, गर्ल आय लव्ड यु
Pyaar hai we have to hide why, girl I loved you
हे यु जस्ट लेफ्ट मी ओल अलोन इन दि डार्क
Hey You Just Left Me All Alone in the Dark
यु डिड दिस प्ले, यु डिड दिस टू मी
You did this play, you did this to me
गर्ल आय लव्ड यु, वेन यु वर ऑन दि फोन
Girl I loved you, when you were on the phone
गर्ल आय लव्ड यु, ऑन दि बेड वेन वि मोअन
Girl I Loved You, On The Bed When We Moeen
गर्ल आय लव्ड यु, एवरी सेकंड ऑन दि क्लोक
Girl I Loved You, Every Second On The Cloak
गर्ल आय लव्ड यु, इवेन मोर वेन यु वर गोन
Girl I Loved You, Even More When You Were Gone


Leave a Reply