In Gundya Ka Saath Lyrics In Hindi English | गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू |

In Gundya Ka Saath Lyrics In Hindi English | गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू |

In Gundya Ka Saath Lyrics In Hindi English

Summary : In Gundya Ka Saath Na Song Album का Song है। इस गाने में Naveen Chaudhary और Sweta Chauhan मुख्य भूमिका में है। इस गाने को Naveen Chaudhary और Anjali 99 ने गाया है। और Music Naveen Chaudhary ने दिया है। इस गाने के बोल भी Naveen Chaudhary ने लिखे है।

About In Gundya Ka Saath Song

  • Song Title : In Gundya Ka Saath
  • Album : In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu (2023)
  • Singer : Naveen Chaudhary, Anjali 99
  • Music : Naveen Chaudhary
  • Lyrics : Naveen Chaudhary
  • Director : Paras Batra
  • Cast : Naveen Chaudhary, Sweta Chauhan
  • Label : Jem Tunes Hariyanvi

In Gundya Ka Saath Song (Official Video)

In Gundya Ka Saath Lyrics In Hindi

गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू में
क्या ये गुंडे तेरे गम में बाराती आएंगे
मेरी सहेली बटावे बड्डे बेवड़े सो थम
कोएना सालियान के आगे पेग घाट लवंगे

गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू में
क्या ये गुंडे तेरे गम में बाराती आएंगे
मेरी सहेली बटावे बड्डे बेवड़े सो थम
कोएना सालियान के आगे पेग घाट लवंगे

हो मनसा म गिन्ती तेरी होली से खतम
लतुरा ने ईब ते कटेले बेशरम में
कल मां ने फोटो तेरा फोन में से देखा
बोली कुंसा यो बाबा सुन आगी रे शरम

हो माखा अपनी ऐ मस्ती में रावण सा मगन
जो दिल मन्ने काम वो कार्य क्रां हम
हो तने ते बेरा से बत्तन का सारी
के पिये पाचे लाड भोत कार्य क्रां हम

हो सुनके परिचय सारे टूटज्या भरम
चोरका देखे ने तोरा साले माचे पावेंगे

गुंड्या का गुण्या का में
गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू में
क्या ये गुंडे तेरे गम में बाराती आएंगे
मेरी सहेली बटावे बड्डे बेवड़े सो थम
कोएना सालियान के आगे पेग घाट लवंगे

हो 2- 4 बात मेरी भी तू मान्य कर
न्यु छोड़े माई छोडा होके ना तू चाल्या क्र
मुह पे जो डरते तेरे राम राम करे
तेरी पीठ पाछे कहवे क यो सुनके चल्या कर

हो भड़क भुड़क घाट थोड़ी लिया करन हम
रे एक तरफ जिंदगी ने जिया करन हम
मुह पे को बोलज्या औकात न किसेकी
बाकी कुत्ते जे भोक्के ना सुन्या करां हम

हो कच्या म कातनी से उमर या सारी
जे को शेदेगा रहेंगे ते दिए जाएंगे

गुंड्या का गुण्या का में
गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू में
क्या ये गुंडे तेरे गम में बाराती आएंगे
मेरी सहेली बटावे बड्डे बेवड़े सो थम
कोएना सालियान के आगे पेग घाट लवंगे

गुंड्या का साथ क्यों छोड़ता रे तू में
क्या ये गुंडे तेरे गम में बाराती आएंगे
मेरी सहेली बटावे बड्डे बेवड़े सो थम
कोएना सालियान के आगे पेग घाट लवंगे

In Gundya Ka Saath Lyrics In English

In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu
Are Ye Gunde Tere Gam Mein Baratti Aavenge
Meri Saheli Btaave Badde Bevde So Tham
Koena Saaliyan Ke Agge Peg Ghaat Lavange

In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu
Are Ye Gunde Tere Gam Mein Baratti Aavenge
Meri Saheli Btaave Badde Bevde So Tham
Koena Saaliyan Ke Agge Peg Ghaat Lavange

Ho Mansa M Ginti Teri Holi Se Khatam
In Laturaa Ne Eeb Te Katale Besharam
Kal Maa Ne Photo Tera Phone Mein Se Dekhya
Boli Kunsa Yo Baba Sun Aagi Re Sharam

Ho Makha Apni Ae Masti Mein Ravaan Sa Magan
Jo Dil Manne Kaam Vohe Karya Kraan Hum
Ho Tnne Te Bera Se Battan Ka Saari
K Piye Pache Laad Bhot Karya Kraan Hum

Ho Sunke Parichya Saare Tutjya Bharam
Choreka Dekhke Ne Tora Saale Mache Pavenge

In Gundya Ka Gundya Ka
In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu
Are Ye Gunde Tere Gam Mein Baratti Aavenge
Meri Saheli Btaave Badde Bevde So Tham
Koena Saaliyan Ke Agge Peg Ghaat Lavange

Ho 2- 4 Baat Meri Bhi Tu Manya Kar
Nyu Chode Mai Choda Hoke Na Tu Chalya Kr
Muh Pe Jo Darte Terte Ram Ram Kre
Teri Peeth Pache Kehve K Yo Sunke Chalya Kar

Ho Bhadak Bhudak Ghaat Thodi Liya Karan Hum
Re Ek Tarfa Jindagi Ne Jiya Karan Hum
Muh Pe Koe Boljya Aukaat Na Kiseki
Baki Kutte Je Bhokke Na Sunya Karaan Hum

Ho Kachya M Kaatni Se Umar Ya Saari
Je Koe Shedhega Rehpte Te Diye Jaavenge

In Gundya Ka Gundya Ka
In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu
Are Ye Gunde Tere Gam Mein Baratti Aavenge
Meri Saheli Btaave Badde Bevde So Tham
Koena Saaliyan Ke Agge Peg Ghaat Lavange

In Gundya Ka Saath Kyuna Chodta Re Tu
Are Ye Gunde Tere Gam Mein Baratti Aavenge
Meri Saheli Btaave Badde Bevde So Tham
Koena Saaliyan Ke Agge Peg Ghaat Lavange


Leave a Comment