Rainbow Lyrics In Hindi English || रेनबो || –

Rainbow Lyrics In Hindi English || रेनबो || –

Rainbow Lyrics In Hindi English

Summary : Rainbow Song Album Song है। इस गाने में Khasa Aala Chahar और Sweta Chauhan मुख्य भूमिका में है। इस गाने को Khasa Aala Chahar ने गाया है। और Music Ghanu Music ने दिया है। इस गाने के बोल भी Khasa Aala Chahar ने लिखे है।

About : Rainbow Song

  • Song Title : Rainbow
  • Movie : Rainbow (2022)
  • Singer : Khasa Aala Chahar
  • Music : Ghanu Music
  • Lyrics : Khasa Aala Chahar
  • Director : Ameet Choudhary
  • Cast : Khasa Aala Chahar, Sweta Chauhan
  • Label : Nav Haryanvi

Rainbow (Official Video)

Rainbow Lyrics In Hindi

हाथा में रे चूड़ी
तेरे लाल लाल छोरी
और पीली पीली चुन्नी
सूट हरे रंग का

कल शाम आली शिफ्ट
में होया से दर्ज
तेरे एरिया में केस
छोरी सूट तंग का

रे क्यूँ खामखा बना री से
माहोल जंग का
तन्ने अखा थे जो मारा था
रे छोरा मैं वो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

ओह तने सात रंग पहरे
तेरे गोरे रंग पे
तो मेरे 7 सूर
तेरी खिदमत के माह लाग गे

बारी बारी होवेगी तारीफ तेरी
आज मेरे सोये थे सबद
किस्मत ते भी जाग गे
काना के भी झुमके कलोल करे थे

तेरी जो मैंने बतावे
गले की वे चैन दो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

रे छोड़के ना खुले बाल तू
रे छोड़के ना खुले बाल तू
जद म्हारी गाल में आवें
खासा आला मारया जावेगा
पानी में ना आग लगावे

रे राखिये जवानी सांभ के
सिंघा ते ना रेत बगावे

हो तने रील जो बनाई
कल दिन धोले में
वा सायानी रातके अँधेरे में
ट्रेंड करे थी

खुले बाला की जो छाया
कवी ने भी फ़रमाया
अंग्रेजी में जे बोलू
जमा एन्ड करे थी

सेल्फी भी लेले छोरी
सेंड करे थी
राखे फिटनेस ने भी
पूरी मेन्टेन वो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

बिन बारिश के मौसम
ने गजब बना री
बिन बादला के आरया
धरती पे रेनबो

Rainbow Lyrics In English

Hatha Mein Rey Chudi
Tere Lal Lal Chori
Aur Peeli Peeli Chuni
Suit Hare Rang Ka

Kal Sham Ali Shift
Mein Hoya Se Darj
Tere Area Mein Case
Chori Suit Tang Ka

Re Kyun Khamekha Bana Ri Se
Mahool Jung Ka
Taine Ankha The Jo Mara Tha
Re Chora Main Vo

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badala Ke Aarya
Dharti Pe Rainbow

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badalake Aarya
Dharti Pe Rainbow

Oh Tane Sat Rang Pahere
Tere Gore Rang Pe
Toh Mere 7 Soor
Teri Khidmatke Mah Lag Ge

Bari Bari Hovegi Tarif Teri
Aaj Mere Soye The Sabad
Kismat Te Bhi Jag Ge
Kanake Bhi Jhumke Kalol Kare The

Teri Jo Maine Batave
Gale Ki Ve Chain Do

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badalake Aarya
Dharti Pe Rainbow

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badalake Aarya
Dharti Pe Rainbow

Re Chodke Na Khule Bal Tu
Re Chodke Na Khule Bal Tu
Jadh Mhari Gal Mein Avein
Khasa Ala Mara Javega
Pani Mein Na Agg Lagawe

Re Rakhiye Jawani Sambh Ke
Singha Te Na Rait Bagave

Ho Tane Reel Jo Banai
Kal Din Dhole Mein
Va Sayani Ratke Andhere Mein
Trend Kare Thi

Khule Bala Ki Jo Chaya
Kavi Ne Bhi Farmaya
Angrezi Mein Jeh Bolu
Jama End Kare Thi

Selfie Bhi Lele Chori
Send Kare Thi
Rakhe Fitness Ne Bhi
Puri Maintain Wo

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badalake Aarya
Dharti Pe Rainbow

Bin Barish Ke Mausam
Ne Gajab Bana Ri
Bin Badalake Aarya
Dharti Pe Rainbow


Leave a Reply